2012. november 8., csütörtök

Játszószőnyeg 4/1 - Nyár

Elkészült a nagy mű, igen...! Régi ötlet, hosszú tervezés, és nem rövid kivitelezési fázis végéhez értem végre!! A következő 4 bejegyzésben megmutatom a játszószőnyegre varrt 4 évszakot két anyuka képzelete és a felszerelésem nyújtotta korlátok között.

Nem saját részre készült, különben sose végeznék vele, mert folyton kiegészíteném vagy visszabontanám és átvarrnám a szerintem javítható részeket családom örömére (khmkhm):) Ebből vannak a végeláthatatlan éjszakák és a kialvatlan reggelek a fáradt anyával.

Koncepció:
Az éppenhogy forogni tudó apróságok mindent tudni akarnak! Érezni, szagolni, tapintani, rágni, ráncigálni, és ami még jön. Ami megdolgoztatja őket, az a sok szín, az anyagok változatossága, és az sem árthat ha mindez ízlésesen van összerakva. Így kerültek a szönyegre filc, szatén, pamut, polár, színes szalagok, fakarika, gombok. A pici ujjacskák bele tudnak kapaszkodni a szalagokba, az ínyfogsorral pedig prímán meg lehet gusztálni őket, akárcsak a fakarikát. Mindez úgy került felvarrásra, hogy ne okozhasson magának sérülést a család legkisebbje.

Az alábbi képen a Nyár látható. Nem cifráztam meg, mindössze egy igen színes vitorlás úszik a napfényes, pamut háttér előtt. Alatta szatén, halványkék tavacska, aminek a tapintása és csillogása leginkább felidézheti a víz gondolatát.

Nyár / Summer
 
Hogy legyen mibe kapaszkodni :) / To hold on to something :)
Kapcsolódó oldalak:

Ősz
Tél
Tavasz 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...