2010. augusztus 14., szombat

Gyapjú pelenka

Közel 2 hét alatt készültem el a pelenka főbb részével:Íme a minta alapján kiszámolt példány, aminek a lábrészét menet közben bővítettem. Azaz 12 szemmel többet szaporítottam, mivel még időben rápróbáltam a tesztalanyra;) Így kiderült, hogy biz már ő nagyobb!! Most azonban, hogy már az összevarrásnál vagyok, megint rápróbáltam, és még mindig szűk a combi rész. Úgy döntöttem, hogy nem varrom oldalt egészen szűkítésig össze, hagyok egy kis felvágást, így a combi el fog férni. Ha nem jön be, azaz a belső kilóg, akkor egy betoldó háromszöggel fogom kiegészíteni.

A szaporítás eredményeképpen viszont a derékrész bő lett:( Eléggé:( Így most kötök egy kis övet, amit még nem döntöttem el, hogy áthúzom a szemek között, vagy csinálok neki bebújót....Mindenesetre terveim szerint ezt a pelust fogom bővítgetni ahogy nő Hanga, és hozzá igazítgatom....ha már a derekát így elszúrtam, megtehetem...no meg fonalam is van dögivel, mert elnéztem a mértékegységet rendeléskor:) Hiába, nagyon rutinos vagyok!!:)

Íme egymásra hajtva, de még nem összeöltve.


A középrész
A képen látható, hogy a szűkítés elejére ill. nem látható, h a szaporítás végére befűztem egy elütő színű cérnát, hogy ne kelljen folyton visszaszámolnom, mert az én szemem még nem olyan szofisztikált, hogy ránézésből megmondja a tutit:)

1 megjegyzés:

Katus írta...

Szia Anikó!
Egy barátnőm szeretné ezt a pelust megkötni a 4. gyerkőcének. Elkérhetem tőled a mintát? Köszi előre is, Katus
kreativsag@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...