2011. február 10., csütörtök

Tündike mamusza= tündusz

Még karácsonyra készült lóhalálában, de itt ragadt :( Saját elképzelés szerint haladtam vele, igaz találtam hasonló mamuszról leírást, de olyannyira egyszerű, ha már valaki ismeri a pálcákat, hogy nem kell hozzá segítség. Igaz, az elején Drága Fórumtársaimat zaklattam tanácsért, de aztán hamar dűlőre jutottam. Azért majd igyekszem keresni okosabbaktól leírást, hogy linkelhessem.

Ím a képek:

Került rá egy egy kis virág is abból a gyönyörű színátmenetes fonálból, amihez ha jól emlékszem ötös tűt javasolt a papírja:)

Csináltam más háttérrel is, hátha jobba nérvényesül a mélyzöld fonál.

Ez itt az én lábam!! Mindkettő. Na nem az én méretem, mert Tündike lába kicsit nagyobb, de mivel elég magasra csináltam, rólam se esne le. Igazság szerint kicsit bele is szerettem mire végeztem.

S hát hogy minden oldalról legyen :)
Az orránál kezdtem, és haladtam hátrafelé. Ezúton kérem türelmét azoknak, akik a leírásra kíváncsiak, mert a költözésben elveszítettem, pedig szorgosan jegyzeteltem ám!! Úgyhogy jövök majd pontos méretekkel. Igaz, most Barkéák versenyfelhívása izgatja a fantáziám, mert valami nagyon hasonlót írtak ki a héten, csak azt nemezelni is fog kelleni, azaz tuti gyapiból kell horgolni.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...