2011. október 24., hétfő

Babahálózsák... majdnem kész

Régóta terveztem, de mindig volt valami előtte a listámon. Mivel Hangának szüksége lett egyre, nekiláttam megvarrni. Szabásmintául egy kölcsön kapott hálózsák szolgált, amit körberajzoltam kifordítva. Ezúttal igyekeztem pontos lenni. Meghosszabbítottam kicsit a mintát, mert az eredeti már kicsinek tűnik.

Tanácstalan voltam a rétegeket illetően. Kívül egy polár, egy réteg vlies és belül egy réteg fehér flanel mellett döntöttem. Már most látom, hogy kár volt, mert ez iszonyú meleg lesz a mi lakásunkban, úgyhogy tervbe vettem a következőt, ami alá nem csak egy szál bodyban fogom bedugni a gyereket :)

Egyelőre főleg a díszítésén éltem ki magam. Életemben előszöt kukacoztam, és nagyon tetszik.... ahogy elképzeltem. A neten talált elkészítési leírásokkal szemben én külön varrom össze a külső rétegeket és a belsőt, helyet hagyva a cipzárnak oldalt. Most nem részletezem, hogy ezzel milyen kalandjaim voltak ma:)

Had álljon itt néhány képes dokumentum a pillangókról és az applikált virágocskáról:

Azt reméletem látszani fog majd a zöld cérna, hogy ezzel is szín kerüljön a hálózsákra, de a polár elnyelte.

Az első igazán igazi aplikációm ez a virág, és ezt is nagyon jó volt csinálni.


Itt látható a cipzár helye is szélen....de már nem volt türelmem, fel kellett tennem a képeket:)

4 megjegyzés:

Török Alexandra írta...

Nagyon tetszik az aplikáció, kíváncsi vagyok a végeredményre is!

Anikó írta...

Én is:)

Török Alexandra írta...

Hogy áll a hálózsákprojekt?
Nekem megoldódott a megjegyzésproblémám - rejtélyesen!)

Anikó írta...

Nos..khm...ugye csúnya dolog a gyerekre fogni igaz?;) Egy átmeneti megoldás után végre gomblyukat akartam ma varrni rá, (a gomb már fent van:)), de Édes Gyermekem nem aludt el, csak séta közben, így szinte nulla esélyem lett erre:) Azért n em tétlenkedtem, de be semmit se fejeztem:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...