2011. október 21., péntek

Sapka wellsoftból

Ha minden igaz, akkor ez a nagyon "szőrös" anyag a wellsoft. Nagyon fincsi puha, és meleg, de varrni nem egyszerű. Ahol belevág az ember, úgy hullik a szösz, mintha vedleni akarna a drága. Én már csak csupasz parkettán vagyok hajlandó ezzel foglalkozni! Ezen kívül ha két rétegnél több kerül a talp alá, vagy - mint esetemben- más anyag is bekerül a képbe, akkor már nagyon nehéz a rétegeket összefogni úgy, hogy ne csússzanak el. Ebből kifolyólag a tetejét én már csak kézzel varrtam fel.

Még tavalyról maradt itthon zöld pólóanyag, amit már akkor is sapkabélésnek vettem, de most fel is használtam e célra:)

Nekem nagy szívszerelmem lett tavaly ez a szép anyag, és most is nagyon szeretem ráadni Hangára, mert élmény hozzányúlni! Kötőkét megint nem tettem rá, mert nem láttam szükségét.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha ez a sapka 3:45 kor lett feltéve a Netre, akkor mikor pihent, aki csinálta?!

Hajnal írta...

Csodaszép kislányod van :)
A sapi is szuper,nekem is tetszenek ezek az anyagok,de pont ezért nem mertem még venni,mert azt hallottam,hogy nehéz varrni :( Pedig olyan szépek vannak belőle,és nem is olyan drága!

Török Alexandra írta...

Nagyon szép ez a sapi és jól áll a kis modellnek! :)

Anikó írta...

Köszönjük, dalex :) Már alig várom, hogy lássam a te oldalodon is a szebbnél szebbeket! :)

Anikó írta...

Nem egyszerű ez a vastag anyag:( De a rövidáruban, ahol szoktam vásárolni, megmutatta az eladóhölgy mit varrt egy ugyanilyenből, és olyan gyönyörű kis overall lett. Megnéztem a varratait is, és nagyon szégyellem magam:( Dehát neki van lockja is, meg tanulta is a szakmát:( Na ez a nem mind1:)

Anikó írta...

Kedves Névtelen!
Khm...hát igen. Nem mondanám, hogy sokat aludtunk, mivel az altatás olyan jól sikerült, h mind elaludtunk, így a megmaradt dologra 1kor keltünk fel drága Urammal, és egy darabig tettünk vettünk:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...