2012. július 29., vasárnap

Karikás kendő, saját gyártmány! /Sling ring, made by me

Végre-végre, egy nagy álmom! Festettem, és varrtam!
Valószínűleg a hordozós társadalom egy vaskos rétegének rosszallására, de megvarrtam a saját karikásomat. Sajnos még nem a legtökéletesebbet, de azért nagyon élveztem, és most is! Lenvászonból, sok festésen és színkivevésen túl, íme ő, a zöld csoda!

Fűzöld colombus-szal, alatta simplicol....valami sárga

Lapolt megoldással varrtam rá bronz karikát, barna cérnával.

Beleültettem a Hercegnőt :)
Még most ismerkedem a festéssel. Szerencsére van szájber segítségem, meg itt helyben is egy-két anyuka, akik már járatosabbak ebben a dologban. Sajnos a festékeket illetően az a helyzet, hogy ha tartós színeket szeretne az ember, akkor városon belül nem igazán találja meg, sőt mindenképpen a netes rendelés útvesztőjébe kell gabalyodnia.

Kiegészítés: A hordozók anyagát tekintve nagyon nem mindegy, hogy miben ül a gyerek! Különösen akkor nem, ha nem csak 20-30 percet, de mondjuk napi 5-6 órát is eltölt benne. A fenti hordozó egy kísérlet eredménye. Szerencsére magam még nem tapasztaltam, de a lenvászon ha egy ponton meghasad és épp feszül (pl. a gyerek popója alatt), akkor megtörténhet hogy kiesik a hordozott! Ez nagyobb gyereknél, mint a képen látható Hanga, talán már nem olyan veszélyes, mert megkapaszkodik. De ha egy apróság pont alszik, és a buszon valami kiálló éles pöcök véletlenül felsérti az anyagot, a hordozó kezei pedig tele cekkerrel, akkor lehet ijedtség!

Figyelmeztetni szeretném azokat, akik esetleg a cikk alapján nekivágnak méteráruból vásárolt, ismeretlen viselkedésű anyagokkal kísérletezni, hogy ezt csak mindent mérlegelve, és saját részre tegyék! Ha Hanga nem tudna még járni, és nem tudná mi a hordozás, nem veselkedtem volna neki egy ilyen anyagválasztásnak.

2 megjegyzés:

Adrienn írta...

Nagyon jó lett a karikás Annamari! És szuper rólatok az akciós fotó!

Anikó írta...

Nagyon szépen köszönjük! :) Az az igazság, hogy Hangától minden egy kicsit szebb :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...