2012. július 16., hétfő

Karikások további szépítgetése, zseb hozzáadása / Pocket on the Sling

Végre elkészültem a zsebbel a saját karikásomra. Előtte levágtam egy jó 30 cm-t, mert meguntam, hogy a térdemet verdesi a vége, és abból az anyagból terveztem zsebet varrni. Végül találtam egy illő színű anyagot, így azzal kísérleteztem. A készítés hogyanjáról linkeltem korábban egy angol nyelvű oldalt, bár őszintén szólva a saját fejem után mentem...aztán bontottam, és megint mentem a saját fejem után :) Még lehetne szebb, de azt már egy következő alanyon fogom csak kipróbálni, hogyan:) Mellesleg rengeteg ötletem van, hogyan dobjuk fel a kendőinket, de ez még a jövő zenéje, egyelőre csak én hallom!:)

Minek zseb a kendőre?

  • Mert ha a kendőtöltelék sétálós kedvében van, akkor nem kell azt találgatni a a járókelőknek, hogy vajon milyen rongydarab van keresztülvetve a válladon!?
  • Mert ha akarod, akkor csinos kis kézitáskává alakíthatod a kendőt, amiről senki meg nem mondja, hogy az nem egy gyerektatyó/ neszeszer/ kistáska ...
  • Mert ha nem kell mást magaddal vinned a gyerkőcön kívül, csak egy zsepit, bérletet, kulcsot, esetleg egy db pelenkát, az mind belefér a zsebbe, és plusz táska nélkül indulhatsz vele útnak.
Íme:
Középre igazítva / Positioned in the centre

Zseb a karikás végén / Pocket on the sling

Ha a méret megfelelő, akkor nem nehéz beletuszkolni a kendőt / Appropriate size for the sling

Lánykám előszeretettel cipelgeti :) /  My daughter likes to carry it :)

A hátulja a kendő anyaga maga / The sling itself is the backside

A szépség és a szörnyeteg :) / Beast and the Beauty
Első kísérletem során a zsebnek volt hátoldala is, de úgy túl sok réteg anyag volt, ezért maradtam ennél a változatnál. A fülecske hozzáadása saját ötletből ered, mivel az első változat se fért be a táskámba, viszont kézben hozva megint kolocnak tűnt, hiányzott róla a fül. Nem utolsó sorban, ez így egy igen puha kis párnácskát képez, úgyhogy ha séta közben le akarna ülni a gyermek, ez pont akkora, hogy egy hordozandó fenékméretének kényelmet nyújthasson:)

Ti is csináltatok valami újítást a megunt hordozótokon? Vagy csak egyszerűen hiányzott valami, és kiegészítettétek? Írjátok meg, hogy megoszthassuk egymással!


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Anikó, a zsebbe hátulról szuszakolod bele a kendőt, szóval kifordítva lesz a végén a zseb (és a cipzár?)? Bocs, elég rossz vagyok háromdimenziós vizionálásban... :) Kösz, Lilla

Anikó írta...

Szia, Lilla!Hogyishogyis...tulajdonképpen létrehozok egy kupacot a kendőből a zseb háta mögött, és rá-kifprdítom a zsebet, így a cipzár fonákja esik kívülre...azt hiszem te is ezt írtad le !?:)

Szivesen! Anikó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...