2012. március 25., vasárnap

Birka a láthatáron! / Sheep on the hill

Készül az idei első húsvéti témájú mütyűr. Birka lesz, és Hangáé. Terveztem, hogy sorozatgyártásba kezdek, és ha nem tudnánk elaludni előszedem őket számlálgatás végett, de ezen reményem szertefoszlani látszik!

Úgy érzem ezer éve hurkolom a bundáját, pedig állítólag csak 3 napja.... vagy 4?! Az idő, mint olyan jelen esetben kissé összehurkolódott az agyamban.

Jelenleg így néz ki:

Fél birka / Half a sheep
Ezek a hurkok nem egyszerűsítik ám le a horgoló életét. Nem tudom mások hogy vannak vele, én csak remélem, hogy ez is egy olyan feladat, mint a Karate Kid című klasszikusban az autómosás, és egyéb türelempróbáló munkák, és a végén kiderül, hogy volt értelem. :) Nagyon remélem, hogy a többi testrész (lévén, hogy kisebbek) már haladósabbak lesznek, és mihamarabb Hangának adhatom ezt a kis pihe-puhaságot!

Ahogy így elmélkedem, azért még feltétlenül kell majd mellé egy fekete is... igen, azt nem hagyom ki!

The first Easter-greeter cutie is on the way. It is going to be a sheep. As I'm losing my hair it gains its own! The two things are in correlation with each other! These loops make me crazy and time seems to behave as it shouldn't! I just hope to learn something with it beyond patience like the boy in the Karate Kid :))

Az ötletet nagyon köszönöm kedves facebookos csoporttársamnak!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...